Krediet aanvragen met schulden

lening

Hopelijk lees je de titel niet verkeerd. Het is niet dat je schulden erbij krijgt als je een krediet wil aanvragen. Op zich is een krediet al een schuld bij de bank. Maar daarnaast heb je zeer waarschijnlijk al schulden bij andere banken en dienstverleners die zitten te wachten op de betaling van een factuur. Niet leuk voor hun, maar ook niet voor jou. Je kan moeilijk geld toveren en de situatie zomaar omdraaien. Maar er is altijd een weg naar boven, dus ook voor wie schulden heeft kan een krediet aanvragen.

Nu je krediet aanvragen met schulden, klik hier!

Het komt helaas vaker voor dat mensen schulden hebben en in schuldbemiddeling moeten opgenomen worden. Dan is er een overkoepelend orgaan die de inkomsten zal beheren van de persoon in kwestie en de schulden naar mogelijkheden zal afbetalen. Dit is vaak het gevolg van een slecht beheren van geld en niet weten wat teveel leningen en kredieten met je financiële situatie kunnen doen. Het is niet zomaar dat de reclame slogan ‘geld lenen kost ook geld’ in het leven is geroepen. Veel mensen denken dat banken zomaar gratis geld weggeven, maar dat is niet de realiteit. Een bank moet ook winst maken om te kunnen overleven, en dat doen ze door kosten aan te rekenen bij al hun diensten. En ook al betaal je een maandelijks vast bedrag terug voor een lening, in dat bedrag zitten de kosten al verweven. Dus wees daar goed van bewust, volgende keer als je een lening of krediet wenst aan te gaan.

Waar nog veel gevaar in schuilt zijn de doorlopende kredieten. Een bank stelt je een bepaald bedrag ter beschikking dat je kan opnemen als het jou past. Elke keer als er geld is afgenomen van dat krediet zal de bank dit opnieuw aanvullen. Je blijft dus altijd met een openstaande schuld zitten, waar je opnieuw kosten moet op betalen. Mensen met schulden weten niet altijd hoe dit werkt en banken gaan het misschien niet in detail uitleggen aan een potentiële klant. Want als zij kunnen verdienen, waarom zouden ze het dan laten. Laat je dus niet zomaar iets aanpraten, want als het te mooi is om waar te zijn, dan betaal je er ook de kosten voor. Jammer maar helaas, zo zit het in de bankenwereld in mekaar.

Maar je moet niet denken dat het einde nabij is, er zijn heus nog banken die je wel geld zullen lenen. Er bestaan tal van (internet) banken die hun dienstverlening hebben toegelegd op mensen met schulden. Dus voor iedereen zijn er mogelijkheden, al zal de bank geval per geval bekijken. En dat is zo met elke aanvraag die binnenkomt bij een bank, zelfs iemand met een goed dossier en geen schulden moet de bank eerst het risico berekenen en de beslissing maken. Na de aanvraag van een lening zal de bank je dossier bekijken en de mogelijkheden bespreken indien nodig. Overhandig alle bewijsstukken zoals inkomsten, je uitgaven en alles wat te maken heeft met je schulden. Die heeft elke bank nodig, dus dat is iets zeer normaal.

Een krediet aanvragen met schulden is dezer dagen zo makkelijk te doen via het internet. De internetbanken hebben hun diensten zo geoptimaliseerd om klanten te winnen. Alle informatie staat al voor je klaar op de website en heb je toch nog meer vragen, dan kan je altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen. Een bankbediende staat voor je klaar om je verder te helpen of aanpassingen aan je dossier te verwerken. Geen moeite is teveel, en als je kan geholpen worden is ook hun dag geslaagd. Zo zie je maar, je staat niet alleen in dit ganse verhaal. Een goede bank kan echt wel het verschil maken in dit verhaal.

Ontdek hier hoe je met schulden toch een krediet kan aanvragen!

Laat je dus niet te snel ontmoedigen dat je geen krediet zou kunnen aanvragen. De mogelijkheden zijn er wel en het kan sneller in orde geraken dan je zelf zou denken. Dus waarom zou je nog wachten, de oplossing is met enkele muisklikken in orde te maken. De kosten van een krediet die moet je er maar bijnemen. Dat is zoals met elke lening of krediet, er komen kosten bij die je in één maandelijkse betaling aan de bank zal terug betalen.

Let op: geld lenen kost ook geld.